top of page

Gastenboek

Carline De Cauwer geplaatst op Nov 13, 2017 12:32 PM

Bedankt Marc om me essentiële tools aan te reiken waarmee ik de kracht in mezelf heb (terug)gevonden. Jouw krachtige combinatie van positieve psychologie, NLP en hypnose heeft me er helemaal bovenop geholpen. Ik voel me sterker en veerkrachtiger dan ooit tevoren. Je bent een ongelooflijke mentor. Nogmaals bedankt!

Vervaecke Cindy geplaatst op Apr 27, 2017 12:50 PM

Beste Marc,nu al meer dan een jaar geleden ben ik naar je toegestapt met een klein hartje . Ik was al dat jojo effect en die kilo's zo beu dat het mijn hele dagelijkse leven domineerde.Na de sessies en de virtuele maagband verloor ik ong. 5 kg . Toen stopte het even ...maar ik had de moed om door te zetten en dat is te wijten aan de hypnose . Ik haalde de kracht eruit om verder te zetten en liet me begeleiden door een personel trainer . Nu 1 jaar en 2 maanden later ben ik 23 kg kwijt en heb ik mijn doel bereikt die jij destijds mij via hypnose hebt toegebracht.Ik heb mijn eetgewoonten totaal veranderd en ben een ander mens geworden ... een gelukkig mens . Ik wilde je nog even bedanken daarvoor . Je gaf me de kracht om verder te gaan en te staan waar ik nu ben en ik ben niet van plan mij ooit nog te laten gaan ...Dikke mercie Marc !!! Groetjes Cindy

Telma geplaatst op Apr 25, 2017 1:34 AM

Dag Marc, Ik wil je alvast bedanken dat je me hebt geholpen om het vertrouwen in de mensen terug te winnen en mezelf beter te doen voelen. Hierdoor heeft mijn relatie ook een 2de kans gekregen. Bedankt voor alles Marc!

Evelyne en Geert geplaatst op Mar 15, 2017 3:46 PM

Hello, Dag Marc, bij deze willen wij U nogmaals bedanken voor Uw tussenkomst en goede raad. JIJ hebt ons doen inzien wat het echte leven betekent, wat echt mogelijk is. Ondertussen verwachten wij ons eerste kindje, gewoon fantastisch! Blij dat wij U mochten leren kennen. Hopelijk kan je nog vele andere koppels helpen in moeilijke situaties. Bedankt Marc.

Rik A. Sint Niklaas geplaatst op Feb 20, 2016 3:25 PM

Hallo, sinds mijn sporthypnosesessies zijn mijn prestaties tijden het tennissen fantastisch verbetert. Mijn faalangst is weg en heb nu de technieken meer onder controle. Ik wilde dit graag meedelen als dank en tevens andere sporters aanraden eens langs te komen bij U. Nogmaals bedankt!

Linda V. Brugge geplaatst op Jan 6, 2016 11:43 AM

Dag Marc, Bij deze wil ik U bedanken voor de hypnosesessies in verband met het plaatsen van mijn virtuele maagband. Ondertussen ben ik al 8 kilo verlicht in 7 weken; En ik doe voort! Ik wil snel mijn nieuw kleedje kunnen dragen. Eigenlijk moest ik al veel eerder de stap gezet hebben om mij te laten helpen met hypnose. Alvast bedankt Marc.

Tamara D'Hont geplaatst op Jul 30, 2015 11:32 PM

Bedankt Marc! Sinds mijn maagband via hypnose ben ik al 5 kg kwijt! Ik heb meer energie, voel me gezonder, mijn huid straalt en ik zie er gewoon beter uit. Natuurlijk helpt dit mijn zelfvertrouwen ook! Dank je.

Je naam:

Je e-mailadres : *

Voer reactie in:

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

bottom of page